fbpx

Vprašanja in odgovori

Pogosta vprašanja in odgovori

Nekatera vprašanja, ki ste nam jih zastavili. Za vsa ostala, smo vam na voljo preko kontaktnega obrazca.

Seveda. Po izbiri najljubšega dobrega moža, boste lahko izbrali še število otrok. Personalizirano video zgodbo pripravimo za največ 5 otrok. Če imate več otrok, predlagamo video klic.

Na našem portalu lahko izbirate med vsemi 3 decembrskimi dobrimi možmi. Vsebine pripravljajo Božiček, Dedek Mraz in Miklavž.

Po izbiri vašega najljubšega dobrega moža, izberete video klic. Pojavi se koledar z razpoložljivimi termini, kjer rezervirate tistega, ki vam najbolj ustreza.

Video posnetek dobite po e-pošti, ga prenesete na svojo napravo in vam ostane za vedno.

Dobri mož v personalizirani video zgodbi otroka pokliče po imenu, pokaže njegovo fotografijo in preda ostale informacije, ki jih izberete na obrazcu pri naročilu.

Plačila potekajo preko plačilnik kartic, ki omogočajo spletno plačilo, preko Paypala in bančnega nakazila.

Osebni podatki in fotografije, ki jih oddate pri naročilu služijo samo za namen personalizacije video posnetka. Plačilo je varno, saj poteka preko uveljavljenih platform Stripe in Paypal.

Dobri možje imajo več kot 10 let izkušenj v svoji vlogi. Spoštujemo vse tri like dobrih mož in jim posvečamo posebno pozornost. Izrednega pomena nam je pristnost, ki se v prvi vrsti izraža skozi prijazen nastop. Profesionalni kostumi so skrbno izbrani in dodelani v detajle.

Seveda. Za vrtce, ustanove in podjetja nas prosim kontaktirajte in bomo za vas pripravili prilagojeno ponudbo.