fbpx

O nas

Dobri možje

pod okriljem blagovne znamke Medved Čalapinko že več kot 10 let osrečujemo otroke po vsej Sloveniji. Božiček, Dedek Mraz in Miklavž vsako leto obiščejo več kot 100 lokacij in obdarijo preko 7.000 otrok.

Digitalno doživetje z Božičkom, Dedkom Mrazom in Miklavžem je tako pristno in čarobno, saj smo vsebine načrtovali skupaj s pedagoškimi delavci. Za online pristop smo se odločili, saj želimo decembrski duh pričarati v vsak dom. Personalizirani video posnetki v katerih dobri možje otroke nagovorijo po imenu, pokažejo celo njihovo fotografijo in jim predajo posebno sporočilo, so čudovito doživetje in spomin, ki ostaneta za vedno. Kot piko na i smo dodali še video klic, pri katerem z direktno dvosmerno komunikacijo dosežemo toplo družinsko izkušnjo.

Spoštujemo vse tri like dobrih mož in jim posvečamo posebno pozornost. Izrednega pomena nam je pristnost, ki se v prvi vrsti izraža skozi prijazen nastop. Profesionalni kostumi so skrbno izbrani in dodelani v detajle. Miklavž ne bi bil pravi brez svoje zlate knjige, škofovske palice in mitre. Božičkov rdeč kostum se ne konča pri škornjih. Ima namreč tudi svojo vrečo in zlat zvonec. Plašč Dedka Mraza vsebuje unikatne izvezene motive, v rokah drži pravo leseno palico, obut pa je v zlate škornje.

Naše poslanstvo je v otrocih prebuditi in ohraniti pravo čarobno pričakovanje, jim omogočiti pristno doživetje in jim narisati nasmeh na obraz za celo leto.

Mi v decembrske dobre može trdno verjamemo in bomo vedno verjeli!